LTS Complete Classic

Bjørnar Skjevdal har tatt en titt på LTS’s siste skrik innen sneller. Dette er det han har å si om vidunderet LTS Complete Classic fra Vosseler:

«Var på besøk på sjefsrommet på Løkken i dag. Fikk studert de nye snellene som var kommet. Som objektiv bivåner må jeg virkelig få si at førsteinntrykket sto til toppkarakter. Her oste det tysk kvalitet fra første blikk til mekanisk følelse. Gratulerer. Dette tror jeg mange vil smile godt til med storfisk i andre enden. Myk fin bevegelse. Vekt, symetri, finnes ikke så mye som et lite hjørne som eter line og fortom. S – arm med motvekt pga fast sideplate. Den eneste plassen jeg kunne finne noe som kunne ligne på en skrue som jeg kunne løsne på var på det roterende håndtaket. Well done LTS. Snellene jeg kjente på var #7-9. To ulike design. En klassisk blank/svart (klikk for video), og en med en slags gulloliven/svart (klikk for video). Den siste syntes mine øyne var splended.

NB: Årsak til plasthansker var hverken prostata eller forsiktighet med snellene … Standpunkt fra min frue og meg i covi19 tider. «

LTS Complete Classic får du kjøpt i nettbutikken her.

Legg igjen en kommentar