Tid for sjøørret

Zalt

LTS har som mange vet en serie for fluefiske i sjøen. Som navnet tilsier er denne serien tilsiktet fiske i saltvann men kan også brukes etter innlandsfisk som gjedde, laks og ørret. Zalt-serien, med tilhørende liner, er et utmerket valg til sesongens sjøørretfiske langs hele den norske kyst. Du finner LTS Zalt i vår nettbutikk.

Konkurranse

Facebookgruppa «Sjøørretfiske Norge», med sine over 10 000 medlemmer, har i disse dager en konkurranse. LTS er stolte sponsorer av premier. Besøk facebookgruppa her, lik og bli medlem av gruppa så kan også du delta i konkurransen for å vinne flotte premier fra LTS – kanskje har det noe med Zalt å gjøre 🙂 Vinnere annonseres her.

Trond demonstrerer Zalt

PS! Ved fiske i saltvann, skyll utstyret  med ferskvann etter bruk og tørk godt for å forlenge livet til dine fiskestenger. Selv om stengene er beregnet for å brukes i saltvann kan selv de beste komponenter ødelegges uten riktig vedlikehold. Bruk gjerne olje eller spray for å forhindre korrodering på snellefeste og ringer for å ytterligere å forsikre deg om at stangen ikke ødelegges.

Legg igjen en kommentar