Sjøørretfiske Norge – konkurranse 1/3

Som stolt sponsor av den pågående konkurransen på facebooksiden «Sjøørretfiske Norge» har vi gleden av å presentere første av tre vinnere. Med så mange flotte innlegg ble det vanskelig å finne en vinner, vinneren ble derfor trukket ut ved hjelp av et lite program, men med teksten til bildene «Ekte fiskeglede for meg er det å komme seg ut å nyte naturen, ta med de små og leve i nuet!» syns vi i LTS at vinneren har fått frem det viktige poenget. Gratulerer så mye til Eivind Kristoffer Lien:) En Color2 #6/9 snelle venter på deg her i shoppen (ta kontakt med Fredrik Rist i Sjøørretfiske Norge for mer info).

Alle medlemmer av Sjøørretfiske Norge får rabatt på Zalt stang 9,6 #6 og #7 og Color2 snelle #6/9 – gå inn på facebook – Sjøørretfiske Norge, for mer info.

Legg igjen en kommentar