Sjøørretfiske Norge – konkurranse 2/3

Som stolt sponsor av den pågående konkurransen på facebooksiden «Sjøørretfiske Norge» har vi gleden av å presentere den andre av tre vinnere. Som sist, var det med så mange flotte innlegg vanskelig å finne en vinner, vinneren ble derfor trukket ut ved hjelp av et lite program. Vi i LTS liker også at fiske rekruteres til de unge. Det er mye å lære om forvaltning av natur ved å begynne i de tidlige år med å oppleve naturen. Gratulerer så mye til Kristoffer Riise:) En Zalt stang 9,6 #6 eller #7 venter på deg her i shoppen (ta kontakt med Fredrik Rist i Sjøørretfiske Norge for mer info).

Alle medlemmer av Sjøørretfiske Norge får rabatt på Zalt stang 9,6 #6 og #7 og Color2 snelle #6/9 – gå inn på facebook – Sjøørretfiske Norge, for mer info.

Legg igjen en kommentar