Nye tilskudd i LTS Acrossteam-stallen

LTS-flyfishing er hele tiden opptatt av å være fremoverlente. Vi ønsker å være tilgjengelige for kunden med svar på spørsmål om utstyr og ikke minst test av utstyr. Alt dette for at kunden skal få den stanga eller lina som passer nettopp kundens behov og fiskemetode. Gjennom våre sosiale medier på facebook eller på vår nettside shop.lts-flyfishing.com kan du komme i kontakt med oss og spørre om akkurat det du lurer på.

Et annet område LTS jobber med er våre ambassadører. I tillegg til våre utsalgssteder og sosiale medier ønsker vi også å være tilgjengelig for kunden ved at kunden kan ta kontakt med et medlem av Across-team. Across-team er spredt fra sør til nord og vil bistå deg som kunde med høy kompetanse på fluefiske, LTS-utstyr, klump sammensetninger, lokal guideing og, dersom det rent praktisk lar seg gjøre, test av utstyr. Se vår oversikt over ambassadørene i Across-team her.

For å hele tiden sørge for dynamikk og variert kompetanse har vi nå utvidet vårt Across-team med tre nye medlemmer. LTS ønsker velkommen til Martin, Andreas og Anders. Les mer om bakgrunnen til våre tre nye Across-team medlemmer her:

Ha en fortsatt god fiskesommer og tight lines 🙂

Legg igjen en kommentar