LTS Orkla vadejakke green

Vår nye Orkla vadejakke med alle de detaljer du behøver på din fisketur.
Jakken er lett og smidig laget med Dermizax membran med elastisk ytterstoff for god bevegelighet. En jakke puster bra samtidig som den holder deg tørr i de fleste fiskesituasjoner.

Jakken fås i to modeller green og grey

Opprinnelig pris var: kr2,499.00.Nåværende pris er: kr1,499.00. ink. MVA

Norske Kroner (kr) - NOK
  • Norske Kroner (kr) - NOK
  • Euro (€) - EUR
  • Pound sterling (£) - GBP
  • United States dollar ($) - USD

Dermizax® er en vanntett, vindtett og pustende membran spesielt utviklet for å beskytte mot all slags vær, og ivereta høyest mulig nivå av komfort. Bekledning med Dermizax®-membran tåler en vannsøyle på minimum 20 000 mm og har ekstremt gode fukttransporterende evner.

Yttersiden av stoffet har fått en vannavvisende behandling slik at vannet preller av og ikke legger seg i ytterstoffet. Men, etter lengre tids bruk og flere runder i vaskemaskinen, kan imidlertid den vannavvisende evnen bli svekket. Hvis ytterstoffet trekker vann og blir vått, kan jakken virke kald og det vil lettere oppstå kondens. Da lønner det seg og re-impregnere ytterstoffet med impregnering beregnet på pustende syntetisk materiale, slik at vannet raskere preller av plaggets overflate og opprettholder sin gode pusteevne. Vi anbefaler bruk av impregneringsspray på plagg med membran fremfor impregnering som vaskes inn med plagget i maskin. Impregnering gjennom vask tetter stoffet fra begge sider, og membranen kan miste noe av sin funksjonalitet.

Vekt 4 kg
Dimensjoner 40 × 40 × 10 cm
Størrelse

L, M, S, XL, XXL

CountryOrigin

CN

Tarif

9507100000

Lukk alle glidelåser og vreng plagget før du legger det i vaskemaskinen. Vi anbefaler at du bruker ekstra skylling ved vask av skallprodukter for å være sikker på at alt av såperester blir fjernet. Bruk ikke skyllemiddel! Plaggene skal ikke vris eller sentrifugeres, men kun drypptørres. I motsetning til alle andre materialer, bevarer Dermizax® materialet sine gode egenskaper også i skitten tilstand og i kontakt med saltvann. Årsaken ligger i at Dermizax® ikke har porer som kan tettes. Membranen beholder dermed samme høye kvalitet, selv etter utallige gangers vask med vanlig vaskepulver.