LTS Slingshot II – utgått

Det er bare gjort små forandringer på aksjonen i forhold til den forige modellen, men grafitten er oppjustert og kasteegenskapene er blitt enda mer forbedret.
Som navnet tilsier, her skal snøret slynges ut og det er dette som har ligget til grunn og har vært filosofien bak den stangserien.

Kategori:

Beskrivelse

Fluestenger som mangler dette «slynget», uavhengig av om de er aldri så raske, spenstige, kraftige og dype, kjennetegnes med at nærmest uansett hvor bra kasteteknikk man har vil snøret miste energi og hastighet ved forsøk på lange kast. Dette ses for det første ved at lengden på kastet blir langt kortere enn ønsket, samt at snøre og fortom som regel lander i en haug.
LTS-slingshot er bygd slik at det kjennes ut som man holder i ei slynge når det kastes og fluesnøret oppnår en hastighet,lengde og energi som man er ute etter. Dette gjør også at stengene blir veldig lettkastet og passer perfekt for både nybegynere og de mest profesjonelle.

Denne helt spesielle stangaksjonen gjør også sitt til at stengene oppleves som uhyre behagelige og effektive «fiskestenger» og er slett ikke bare rene «kastekanoner» hvor kun lengde er det som teller. Dette er dype stenger som bøyes langt ned i håndtaket ved full belastning, samtidig som toppdelen er kraftig og ikke gir etter selv ved bruk av de tyngste synkeliner og store fluer.

Spesifikasjoner

  • Dyp rask aksjon
  • Aluminium snellefeste I klassisk LTS 3pin utførelse
  • Beste kvalitetskork fra Portugal
  • Recoil snake ringer
  • SIC stripping guides
  • Leveres I 5kantet cordura rør med stang pose.

Slingshot II
12,6′ #8
13,2′ #9
14′ #10 ,-
15′ #10

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “LTS Slingshot II – utgått”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *