Ole Børre Børresen

Ole Børre er som som han sa for noen år siden 47 år ung og kommer fra Sandefjord.

Ole Børre eller Børre som de fleste kaller han er en meget ivrig fisker og farter rundt på laksefiske på sørlandet om sommeren. Han fisker også i trøndelag og på vestlandet. På vestlandet er det nattfiske etter sjøørreten som gjelder. Nattfiske etter stor sjøørret er noe av det han synes er mest spennende. Han fisker også i sjøørret i sjøen utenom laksesesongen, selv om det har blitt mindre av det de siste årene da han bruker mye tid på å finslipe kasteteknikken på tohåndsstenger. Han trener med alle typer stenger, liner og lengder og mener det er viktig å være som speideren nemmelig alltid beredt.

Børre er også en dyktig fluebinder og bruker også endel tid på denne hobbyen. Ikke så rent skjelden har hans heldige kamerater fått fisk på hans fluer, noe han synes er gøy.

Driver ikke aktivt med kurs, men ofte blir han kontaktet av ivrige fiskere ang utstyr, liner, kasting osv, da trår han til og hjelper så godt han kan.

Så en liten oppfordring fra Ole Børre til slutt : ikke legg bort stanga når sesongen er ferdig. Ta en tur ut og tren fluekasting. Jo oftere du gjør dette, jo bedre blir du. Du får også artigere opplevelser i elva uansett hvilken fiske situasjon du er i. Og ikke minst, du får mer fisk !

Kontakt Ole Børre på 
tlf:  970 570 64
eller mail: acrossteam.borre@lts-flyfishing.com