Raimon Igelkjøn

 Raimon har drevet med fluefiske siden han var 11 år. Det var hans bestefar som var pådriver og naturlige mentor. Fra Raimon var ung og lovende var han med sin bestefar, som er fra Sogn og Fjordane, for å fiske i elvene Jølstra, Gaula, Nausta og Flekkeelva. Som 12 åring fikk Raimon sin første laks på en underdimensjonert stang og tapte dessverre kampen etter 45 minutter. Den kampen har han aldri glemt. I dag fisker han fast 5 dager laksefiske i Jølstra hvert år og har ikke gått glipp av et eneste år med unntak de årene på 90 tallet at elva var stengt. I den perioden ble det fiske i Nausta og Flekkeelva. 

Han utviklet i løpet av tenårene en stor passion for fluefiske og i hovedsak etter laks, sjøørret og innlandsørret. Han fisker også etter andre arter når det faller seg. Som for eksempel etter gjedde i Borrevannet, 5 min gange fra huset hans i Horten. Alltid med fluestang. 

Raimon er en “allrounder” og behersker det meste, men det meste av fritiden går til innlandsørret på Skrimfjellet og Gautefall i Telemark.

 Kontakt info: acrossteam.raimon@lts-flyfishing.com 
Tlf: 913 68 735 
Youtube : Norwegian_flyfisherman
Instagram: Norwegian_flyfisherman